Donnerstag, Februar 07, 2008

Αίσχος!

Όταν η τηλεόραση μετατρέπει τη διαλεκτική σε "ψέμα"...
Τόσο πολύ βουτηγμένοι στο ψέμα είναι που θέλεουν πάση θησία να δείξουν ότι ο Αλαβάνος λεει ψέματα, σε καλύτερη περίπτωση ότι αντιφάσκει.
Άκου εκεί! Το Mega είχε για το συνέδριο του Συν ούτε τριάντα δευτερόλεπτα και σε αυτά έκοψε από το στώμα του Αλαβάνου τρεις μισές φράσεις:
"λένε ότι η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είναι μία εύκολη λύση, εύκολη μπορεί, λύση όμως όχι..." ΤΣΑΚ
"...συνεργασία της αριστεράς..." ΤΣΑΚ
"...όταν το ΚΚΕ μας λεει προδότες..." ΤΣΑΚ
Και το λένε ειδήσεις!
Το ακούει ο πολίτης και πάπαλα. Δεν ενδιαφέρεται για τίποτα (;;;) παραπέρα.
Έκαναν τη δουλειά τους οι δημοσιογράφοι!

5 Kommentare:

ΠΡΕΖΑ TV hat gesagt…

Γιατι περιμενεις αντικειμενικη ενημερωση απο τα ΜΜΕ;;;

Babis Dermitzakis hat gesagt…

Υπάρχει και το χειρότερο, να σιωπούν ολότελα. Τα ΜΜΕ τα λένε τέταρτη εξουσία. Με το "τέταρτη" μπροστά ξεχνάμε το βάρος της δεύτερης λέξης, "εξουσία".

Sissi Soko hat gesagt…

Σωστά, Μπάμπη!
Δεν περιμένω, πρέζα! Αλλά λέμε τώρα...

ΔΙΟΝΥΣΟΣ hat gesagt…

Εμείς τι κάνουμε πετροβολάμε από το λιμάνι το καράβι που φεύγει;;; Και το λέμε στάση διαφωνίας.....

~K~KIIE hat gesagt…

ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΠΡΟ)ΣΧΗΜΑΤΑ

Τη Δευτέρα 17/3 έγινε στο Μαθηματικό Συνέλευση Τμήματος με 5ο θέμα την αξιολόγηση. Στα πλαίσια της Πρωτοβουλίας Φοιτητών Μαθηματικού και γενικότερα έγινε συνεννόηση στην οποία αποφασίστηκε μαζική παράσταση στη Συνέλευση Τμήματος όπου και με δυναμικό τρόπο να απαιτήσουμε τη μη ύπαρξη επιτροπής αξιολόγησης και γενικότερα τη μη εφαρμογή του σχετικού νόμου, ενάντια στον οποίο πάλευε το φοιτητικό κίνημα δύο χρόνια.
Και ενώ η μαζική και δυναμική παρουσία των φοιτητών στέκει αμετακίνητη πάνω στο θέμα όσο και η αντιδραστική στάση των καθηγητών, τα μέλη των Αριστερών Σχημάτων (συμμετέχουν στην Αριστερή Ενότητα) συνδιαλλάσσονται με τους καθηγητές (αυτούς που και στο κίνημα βρήκαμε μπροστά μας και στη διεκδίκηση διπλής εξεταστικής) και λίγο πριν υποκύψουν ο πρύτανης με τον πρόεδρο του Τμήματος και υπογράψουν αυτό το οποίο διεκδικούσαμε (τη διάλυση της επιτροπής αξιολόγησης) ζητούν την αποχώρησή μας με το αριστερό πρόσχημα ότι έχουμε δείξει τη δύναμή μας και δε γίνεται να συνεχίσουμε την πίεση. Την επόμενη μέρα, παρότι έληξε επιτυχώς η μαζική παράσταση συνεχίζοντας αυτό το οποίο δύο χρόνια τώρα διεκδικούσαν οι Γενικές Συνελεύσεις του συλλόγου μας, οι αυτοαποκαλούμενοι «πολιτικό υποκείμενο του φοιτητικού κινήματος» και ενώ υπερασπίζονταν ακόμα την προδοτική στάση τους μοίραζαν ταυτόχρονα ένα ψευδές κείμενο στους φοιτητές, μια ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ στην οποία ανέφεραν πως η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ τους βοήθησε στην αίσια έκβαση της προαναφερθείσας μαζικής παράστασης. Αλλά ακόμα και κάτι της προκοπής να έγραφαν, μόνο και μόνο το γεγονός ότι ιδιοποιήθηκαν τον καρπό τόσων αγωνιστών (παραταξιακών ή μη) είναι απαράδεκτη ποζεριά η οποία φανερώνει τα πηχτά τους σάλια που αναβλύζουν ενόψει των εκλογών.
Δε πέφτει φυσικά κανένας απ’ τα σύννεφα βλέποντας αυτά. Είναι αυτοί που έκαναν προεκλογική πανελλαδική συνάντηση όταν είχαμε την πιο άγρια καταστολή φοιτητικής πορείας, είναι αυτοί που ήταν ανύπαρκτοι σε όλες τις πτυχές του κινήματος πριν, επί και μετά των καταλήψεων, είναι αυτοί που ενώ πέρσι έκραζαν τα γκάλοπ τώρα τα ‘χουν κορόνα στο κεφάλι τους...

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
(ο νοών νοείτω)

Πρωτοβουλία Φοιτητών Μαθηματικού